Отворен Конкурс SEE Cinema Network

15/09/2016


  

Ве известуваме дека е отворен конкурсот на SEE Cinema Network за доделување поддршка за развој на долгометражни играни филмови.


Апликациите потребно е да ги доставите  најдоцна до 17.10.2016 година, електронски на е-mail: contact@filmagency.gov.mk како и во архивата на Агенцијата за филм на Р. Македонија.

 

Потребна документација и правила за конкурирање:

-Апликација за конкурирање и Правила за конкурирање за доделување поддршка за развој на долгометражен филм