Македонија на 70.Кански филмски фестивал - ДЕН 4

 

 

Агенцијата за филм на Република Македонија продолжува со презентацијата на штандот во рамки на Канскиот филмски маркет. Во текот на денешниот ден, покрај останатите активности, директорката на Агенција за филм на Република Македонија оствари средба со Марион Доринг, директор на EFA како и со Инке ван Лок  од Меѓународниот филмски фестивал во Ротердам.

SEE Pavilion Галерија