4. издание „Џифони Македонија“

GFF_2016_Storyverse_B2_500x700mm_preview_EN

21 - 26 ОКТОМВРИ 2016

ТЕМА: СКАЗНОВЕРЗУМ

 Учесници: 600  млади во жири

 ЈУНИОРИ: 120 деца        Локација: Кинотека на Македонија

КАДЕТИ: 200 млади          Локација: Младински културен центар - МКЦ

СЕНИОРИ: 250 млади        Локација: Младински културен центар - МКЦ

Генератор – Кадети и Генератор – Сениори се меѓународни жирија.

Меѓународно жири: 50 млади  

Земји учеснички: Италија, Србија, Грузија, Хрватска, Романија, Русија, САД и Азербејџан.

 

 

"Џифони Македонија" 2016 Програма

"Џифони Македонија" 2016 Каталог

Џифони Newsletters 2016

Дневни видео материјали

Жири: Јуниори & Кадети и Сениори

Зелен тепих & останати гости

Останати активности

Победници

 


Следете ги „Џифони Македонија“: