Али Сабидин

Филмографија

 

 

      Фестивали:

     Филмски фестивал во Тузла, Босна и Херцеговина, 2014

     Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Македонија, 2014

     Меѓународен  фестивал за документарен и краткометражен филм Докуфест, Призрен, Косово, 2014

     Фестивал на документарни филмови за човекови права ONE WORLD, Косово, 2013

 

  • „Промете“ (краткометражен)

 

  • „Рубаири“ (краткометражен)