Анастасов Костадин

Филмографија


 

    Фестивали:

    Филмски фестивал во Тузла, Босна и Херцеговина, 2012 

    Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ , Битола, Македонија, 2012

    Фестивал на европски филм - CineDays, Македонија, 2012