Димитровски Огнен

Филмографија


 

     Награди:

    Специјална награда од жири - Фестивал на храна и филм, Поградец, Албанија, 2013

    Фестивали:

    Балкан филм фест, Лублин, Полска, 2013

    Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Битола, Македонија, 2012

    Фестивал Диесе, Дижон, Франција, 2012

    Фестивал на авторски филм, Белград, Србија, 2012

 

  • 2006 - „Средба“ (краткометражен) 

 

  • 2002/2003 - „Оаза на мирот“ (документарен)

 

  • 2000 - „Тунел“ (краткометражен)