Мишевски Зоран

Филмографија

 

 

    Фестивали:

    Детски филмски фестивал BAMKids, Њѕјорк, САД, 2014

    Детски филмски фестивал Сиетл, Вашингтон, САД, 2014

    Фестивал на храна и филм, Поградец, Албанија, 2013

    Меѓународен филмски фестивал, Каиро, Египет, 2012

    Меѓународен Арт Фестивал „Муза на уметноста“, Битола, Македонија, 2012

    Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Битола, Македонија, 2012

    Филмски фестивал „Источни соседи“, Утрехт, Холандија, 2012

    Фестивал на европски филм - CineDays, Скопје, Македонија, 2012