Павловски Сашо

Филмографија

 

 

    Фестивали:

     Bridge Film Fest, Косово, 2014

    Kaлкута Филмски Фестивал, Индија, 2011

    Tамил Наду Филмски Фестивал, Индија, 2011

    Фестивал на европски филм, Букурешт, Романија, 2012

    Балкански филмски фестивал, Полска, 2012

    SEE a Paris Фестивал на југоисточен европски филм, Франција, 2012

    Филмски фестивал во Тузла, Босна и Херцеговина, 2012

    Фестивал на македонски филм, Торонто, Канада, 2012

    Меѓународен филмски фестивал, петалума, САД, 2012

    SKENA UP - Меѓународен студентски фестивал на филм и театар, Приштина, Косово, 2012

 

  • 2011 - „20 Години независност“ (документарен)

 

  • 2009 - „40 Степени“ (документарен)

 

  • 2003 - „Универзитет“ (документарен)

 

  • 2000 - „Игра со букви“ (Tв филм)

 

  • 1999 - „Емигранти“ (Tв филм)

    Фестивали:

    Tв Фестивал Раи Уно, Италија