Ристов Венцислав

Филмографија


 

     Фестивали:

     Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Македонија, 2014

 

 

  • „Невеста Господова“ (документарен)

 

  • „Големиот Аран“ (играно документарен)