Станкоски Александар

Филмографија

 

 

  • 2008 - ``Самитот на Шаманите`` (експериментален)
  • 1998 - ``Маклабас`` (експериментален)
  • 1996 - ``Ноќник`` (експериментален)
  • 1992 - ``Кокино`` (експериментален)