Бродот што никогаш не помина

Година на објавување:
2015
Времетраење:
43 мин. 58 сек.
Режисер:
Александар Спасоски
Продуцент:
Александар Спасоски
Монтажа:
Мартин Иванов
Музика:
Александар Спасоски, Хусреф Саид - традиционална песна „Дафино вино црвено“
Главни Улоги:
Милан Михајловиќ, Александар Спасоски, Роланд Вучковиќ, Небојша Вилиќ, Ервин Хартел, Томас Фишер, Џејмс Флин, Симон Џејмс, Томас Окслер, Атила Конц, Мариус Висеан
Кратка содржина:
br />


Фестивали:

МАКЕДОКС Фестивал на креативен документарен филм, Македонија, 2015

Watch Out! Tetovo Film Festival, Macedonia, 2015Продуцентски куќи: