Скршено

Режисер:
Едмонд Будина
Продуцент:
Аделе Будина
Сценарио:
Едмонд Будина
Директор на Фотографија:
Даниеле Балдачи
Музика:
Оливер Јосифовски
Главни Улоги:
Едмонд Будина, Лаерт Васили, Никола Ламбро, Сирја Меке, Ола Харизај, Сотирак Братко, Или Трајче, Ракеле Ларо, Анза Рочи
Кратка содржина:
18-годишното затворско јадосување не е ништо во споредба со неблагодарноста покажана од најблиските и најдрагите лица, кои трансформирани од трката за профит заборавиле дека разорувањето на душата и уништувањето на околината е самоуништување, пред се'.
Продуцентски куќи:
A.B. FILM 
Rruga Myslym Shyri, p. 51, shk.2 Nr.41
Tirane, Albania
abfilm.al@gmail.com


REVOLVER PRODUCTION 
Via dei Sabelli 191
00185 Roma, Italy
paolo@revolverfilm.it


КТ Филм и Медиа
Климент Охридски 96
7000 Битола, Македонија
ktfilmmedia@gmail.com