Последниот преродбеник

Режисер:
Кујтим Гонај
Продуцент:
Африм Фаризи
Монтажа:
Мухамер Мустафа
Сценарио:
Мирадие Малиќи, Анѓелиќи Папаило
Директор на Фотографија:
Спартак Пападимитри
Музика:
Фатос Лумани
Продуцентски куќи:
ДЕА Продукција