Објавена Годишната програма за финансирање на филмски проекти за 2013 година

07/02/2013


Денес со почеток во 13часот во просториите на Филмскиот фонд на Македонија на одржаната прес конференција беа објавени резултатите од  Конкурсот  финансирање на проекти од филмска продукција за 2013 година. Целосната листа со филмските проекти за кои се донесе Одлука да бидат подржани од страна на Филмскиот фонд со годишната програма за 2013 година можете да ја погледнете ОВДЕ