BaNeFF - Отворен повик за аплицирање

21/10/2015

Повикот за аплицирање на Balkan New Film Festival којшто ќе се одржи во период од 12-16 февруари, 2016 година во Стокхолм.

Фестивалот е отворен за долгометражни филмови од земјите на Балканот.

Краен рок за аплицирање њ 20.11.2015 година.

Повеќе информации за начинот на аплицирање ОВДЕ. Апликацијата можете да ја најдете на следниов ЛИНК.