„Балканот не е мртов“ на 8миот Works in Progress на филмскиот фестивал во Карлови Вари

22/06/2011

 

Филмот "Балканот не е мртов" на режисерoт Александар Поповски е селектиран на 8миот Works in Progress на филмскиот фестивал во Карлови Вари каде на 4 јули ќе бидат презентирани проекти од источна Европа кои се веќе снимени и се во завршна фаза, а кои немаат селс агент и дистрибутер. Презентациите на проектите треба да им помогнат на продуцентите да обезбедат продажба и дистрибуција на филмските проекти.
Повеќе информации на:
http://www.kviff.com/en/for-film-industry/works-in-progress//

 

Дневник: „Балканот не е мртов“ на Карлови Вари

Вечер: И „Балканот не е мртов“ во Карлови Вари


Повеќе информации за филмот „Балканот не е мртов“