Објавени резултатите од Конкурсот за финансирање на проекти

23/01/2015

Денес на прес конференцијата која се одржа во просториите на Агенцијата за филм на РМ беа објавени резултатите од конкурсот за финансирање на проекти за производство на долгометражен или краткометражен игран филм, за документарен и за анимиран филм, кој беше објавен од страна на агенцијата минатата година.

Проектите кои добија поддршка од страна на Агенцијата за филм можете да ги погледнете ОВДЕ