„Разговор за животот“ на AM Egypt Film Festival и Miami Epic Film Festival

22/08/2017

 

Филмскиот проект „Разговор за животот“ во режија на Агим Абдула, реализиран со поддршка од страна на Агенцијата за филм на РМ, на 10.08.2017 беше прикажан во официјалната програма на фестивалот AM Egypt Film Festival.

Покрај тоа на 24.08.2017, филмот ќе биде прикажан во рамките на Miami Epic Film Festival.