„Разговор за животот“ на PriFilmFest

29/06/2017

 

Филмскиот проект „Разговор за животот“ во режија на Агим Абдула, поддржан од Агенцијата за филм на РМ, ќе биде дел од програмата SPECIAL SCREENING во рамките на PriFilmFest кој ќе се одржи од 13-20 Јули 2017 во Приштина.