„Разговор за животот“ на San Mauro Torinese International Film Festival, во Торино, Италија

06/02/2018

 

Краткиот игран филм „Разговор за животот“ е селектиран на San Mauro Torinese International Film Festival, во Торино, Италија. Режисер на филмот е Агим Абдула и истиот е реализиран во продукција на Galaktika Pictures, со поддршка на Агенцијата за филм на РМ.