„Разговор за животот“ на четири интернационални фестивали

08/06/2017

 

Краткиот игран филм „Разговор за животот“ во режија на Агим Абдула, реализиран со поддршка од Агенцијата за филм на РМ, е селектиран на неколку значајни интернационални филмски фестивали, AM EGYPT FILM FESTIVAL, KAIRO, EGYPT (official selection), MIAMI EPIC FILM FESTIVAL, MIAMI, FLORIDA, USA (official selection), LINK INTERNATIONAL FILM FESTIVAL, LONDON, GREAT BRITAIN (official selection) и BALKAN FILM FOOD FESTIVAL – POGRADEC, ALBANIA (official selection).