Денес започна EAVE ON DEMAND регионална работилница

15/11/2014

Фотографија на Ана Лазаревска

Денес, во рамките на фестивалот за европски филм -"Синедејс" започна работилницата за развој на долгометражни играни филмови во организација на EAVE и Агенцијата за филм на Р.Македонија.

Секој ден, експертите од EAVE и партиципантите на работилницата во текот на наредните четири дена интензивно ќе работат на развој на 8 проекти (3 проекти со тритмент и 5 проекти со сценарио) од Македонија и земјите од регионот.

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска

Фотографија на Ана Лазаревска