Македонски Филмови Фестивали Фестивали во Македонија Фестивали на Македонски Филм Интернационални Фестивали Категоризација на Филмски Фестивали Учество на македонски филмови на интернационални филмски фестивали Финансирање Конкурси Филмски проекти финансирани од страна на Агенцијата за филм Поттикнување на вложувања средства во филмски, односно телевизиски проект Брошура Каталог на Mакедонски филмови (продукција 2015 - 2016) Каталог на Mакедонски филмови (продукција 2014 -2015) Проекти реализирани во соработка со Агенцијата за филм EAVE Producers Workshop 2015 Џифони Македонија Џифони патува Европски филмски ден за млада публика Меѓународна соработка Членство во меѓународни организации Контакти од Продуцентски куќи Филмографии на Македонски Режисери Правна регулатива Јавни Набавки Корисни линкови Трејлери од Македонски филмови Каталози на Македонски филмови

Бесплатни акредитации за CineLink Industry Days

30/06/2017

 

Индустриската платформа за филмски професионалци Синелинк на Сараево Филм Фестивал нуди бесплатни акредитации за режисери, продуценти и сценаристи од Македонија. Сите заинтересирани за учество на Синелинк и Сарево Филм Фестивал, треба да се пријават најдоцна до 7 Јули 2017 (петок), на маил адресите: veronika.buchkovska@filmagency.gov.mk и info@filmagency.gov.mk

Со добивањето на CineLink Industry Days badge учесниците добиваат:

- Пристап до најголемиот филмски индустриски настан во Југо-источна Европа

- Одлични можности за професионално вмрежување

- Остварување на средби со потенцијални ко-продуценти, селс агенти, финансиери, дистрибутери и бродкастери

- Пристап до Регионалниот Форум (Годишна филмска индустриска конференција)

- Асистенција од страна на фестивалската хоспиталити служба, за организација на Вашето доаѓање на фестивалот

- До 6 влезници дневно за проекциите на Сараево Филм Фестивал

- Бесплатен влез на сите индустриски и нетворк настани

Официјални цени за акредитација:

Badge Type

Registration Opens

Registration Deadline

Fee

Standard Pass

19.6

23.7

€40

Last Minute Pass

23.7

11.8

€80

On the Spot Pass

11.8

18.8

€100