Работилница за продукција во склоп на Францускиот филмски фестивал

16/06/2014

Во склоп на 7то издание на Фестивалот на француски филм во Македонија кој се одржува во период од 18-22 јуни, во просториите на Кинотека на Македонија на 19 јуни, 2014 год. (четврток) ќе се одржат продуцентски работилници на тема „Како да се реализира продукција во денешна Европа?“.
Најавени предавачи за работилниците се продуцентите Фредерик Бурбулон и Ален Мајор.
 
Повеќе информации  на http://www.ifs.mk/