„Инферно“ премиерно во Словенија

17/09/2014

    

Долгометражниот филмски проект „Инферно“ во режија на Винко Модерндорфер беше прикажан во склоп на Фестивалот на словенски филм кој се одржа во периодот од 10-14ти септември во Порторож, Словенија. Филмот, кој е македонско-словенечка-хрватско-српска копродукција веќе беше прикажан во Кино Комуна, Словенија.