Јордан Симонов награден на Монтенегро филм фестивал

10/08/2011

Aктерот Јордан Симонов ја доби наградата "Златна Мимоза" за најдобра машка улога во филмот "Панкот не е мртов" на 25. Монтенегро филмски Фестивал во Херцег Нови.