Наташа Петровиќ – награда за најдобра актерка во Сиетел

15/06/2011

 

Младата Наташа Петровиќ ја освои наградата за најдобра актерка на Интернационалниот Филмски Фестивал „Golden Space Needle Award“ во Сиетл, САД,  за улогата на Самира во филмот „Како да ме нема“(ирско-македоска-шведска копродукција) во режија на Хуанита Вилсон...повеќe на SIFF

Време: Петровиќ - најдобра актерка на фестивалот во Сиетл

Вест: Наташа Петровиќ - најдобра актерка во Сиетл

The Hollywood Reporter: Seattle Film Festival: 'Paper Birds,' 'To Be Heard' Take Top Prizes

Variety: Seattle goes for 'Coffee'

The Wrap: 'Gandu,' 'Hot Coffee' Win Top Jury Prizes at Seattle Film Festival

The Seattle Times: 3thrlilling moments at Seattle Inetrnational Film Festival 2011