Отворен повик за аплицирање на 5. Фестивал на креативен документарен филм МакеДокс

23/12/2013

 

Повикот за аплицирање на 5то издание на Фестивалот на креативен документарен филм МакеДокс е официјално отворен. Заинтересираните можат да ги пријават своите креативни документарни филмови во една од следниве категории: Кромид/ Млад Кродмид/ Кокарче/ Балкански кромид/ Сецкан кромид.

Краен рок за пријавување е 01.02.2014 г.

Фестивалот ќе се одржи наредната година во месец јуни.

 

Повеќе информации за пријавувањето на http://makedox.mk/