Отворен конкурсот за аплицирање на Фестивалот на краткометражен филм во Брисел

08/11/2013

 

Официјално е отворен конкурсот за аплицирање на меѓународни проекти на 17то издание на Фестивалот на краткометражен филм во Брисел.

Заинтересираните можат да ги испратат своите кратки играни и кратки анимирани филмови со времетраење не подолго од 30 мин. произведени по 1ви ноември, 2012 година.

Краен рок за аплицирање е 11ти фебруари, 2014 година.

Фестивалот ќе се одржи во период од 23.04 – 03.05.2014 во Брисел, Белгија.

Повеќе информации на  http://bsff.be