Отворен е повикот за First Films First 2018

05/01/2018

 

Ве известуваме дека е отворен повикот за пријавување на програмата First Films First на Гете Институтот. First Films First е интензивна едукативна програма за млади режисери од Југоисточна Европа за време на која го развиваат својот прв долгометражен филм.

Рокот за пријавување е 1ви март 2018та година, а повеќе детали може да видите на следниот линк: http://firstfilmsfirst.com/how-to-apply/