Отворен е конкурсот за учество на фестивалот Киненова Скопје 2017

07/06/2017

 

Ве известуваме дека е отворен конкурсот за пријавување за учество на Меѓународниот филмски фестивал Киненова Скопје 2017 за сите програми и работилници. Фестивалот ќе се одржи во периодот од 6 до 11 октомври 2017 година. Повеќе информации за начинот на пријавување како и за програмските секции и останатите содржини на фестивалот ќе можете да најдете на фестивалскиот вебсајт: www.kinenova.com.