Отворање на второто издание на фестивалот за креативен документарен филм „Македокс“

17/06/2011

Денес се отвора новото издание на фестивалот на креативен документарен филм „Македокс”. Фестивалот ќе го отвори англиско-бразилската копродукција „Депонија“ во 20 часот, во „Куршумли-ан“. Во наредните денови ќе бидат прикажани 35 документарни филмови од новата продукција....повеќе на www.makedox.mk