„Панкот не е мртов“номиниран за наградата Бауер - за најдобар филм од регионот

29/05/2011

Филмски Фестивал Мотовун

Филмот „Панкот не е мртов“ во режија на  Владимир Блажевски е номиниран за наградата „Бауер“ за најдобар филм од регионот, што се доделува на Филмскиот фестивал во Мотовун – Хрватска (25-30.07.2011)