Реинденс Филм Фестивал: Интервју со Раде и Данило Шербеџија

02/10/2017

 

 

Целосниот текст од интервјуто на Раде и Данило Шербеџија, режисерите на филмот „Ослободување на Скопје“ за време на 25. Меѓународен филмски фестивал Реинденс, можете да го погледнете на следниот ЛИНК