Македонски Филмови Фестивали Фестивали во Македонија Фестивали на Македонски Филм Интернационални Фестивали Категоризација на Филмски Фестивали Учество на македонски филмови на интернационални филмски фестивали Финансирање Конкурси Филмски проекти финансирани од страна на Агенцијата за филм Поттикнување на вложувања средства во филмски, односно телевизиски проект Брошура Каталог на Mакедонски филмови (продукција 2015 - 2016) Каталог на Mакедонски филмови (продукција 2014 -2015) Проекти реализирани во соработка со Агенцијата за филм EAVE Producers Workshop 2015 Џифони Македонија Џифони патува Европски филмски ден за млада публика Меѓународна соработка Членство во меѓународни организации Контакти од Продуцентски куќи Филмографии на Македонски Режисери Правна регулатива Јавни Набавки Корисни линкови Трејлери од Македонски филмови Каталози на Македонски филмови

Отворен повик за учество на Art Department Masterclass

30/04/2018

 

Ве информираме дека е отворен повикот за учество на Art Department Masterclass за новата сесија "World Building".
Оваа сесија ќе се одржи во Вилнус, Литванија, од 21-ви до 26-ти јуни оваа година.
Формуларот за аплицирање и повеќе информации се достапни на официјалниот сајт www.artdepartmentmasterclass.com
Крајниот рок за пријавување е 14-ти мај.

За повеќе информации, контактирајте ја адресата hello@artdepartmentmasterclass.com