„Крајот на светот“ на фестивал во Белград

29/03/2012

 

Краткиот филм „Крајот на светот“ во режија на Јани Бојаџи ќе учествува на српскиот фестивал „Кратки метар“, кој ќе се одржи во Белград, од 30ти март до 4ти април. Филмот ќе биде прикажан во програмата „Комшилук“ заедно со уште четири хрватски, еден словенечки и  еден бугарски филм.

Следна дестинација на „Крајот на светот“ е Фестивалот на краткометражен филм во Португалија.

 

 

 

Повеќе информации за филмот ОВДЕ