"Осветлената темнина" премиерно прикажан во Тетово

13/03/2015

Премиерата на документарниот филм ‘‘Осветлена темнина‘‘ според сценарио и режија на Арсим Фазлија се одржа во Центарот за култура И.А.Смок -Тетово, на 12.03.2015, во 19 ч.

Филмот е во продукција на Сејви Продукцион и е поддржан од Агенцијата за филм на Република Македонија.