Документарниот филм „Осветлената темнина“ на фестивал во Индија

26/01/2017

 

Документарниот филм „Осветлената темнина“ во режија на Арсим Фазлија, реализиран од Сејви Продукција и финансиран од Агенција за филм на РМ, офiцијално е селектиран на 14 издание на меѓународниот фестивал WE CARE Film Fest во New Delhi - Индија. Овогодишниот фестивал е организиран под мотото Changing Attitudes for Disability Issues.