„Човекот со чудна навика да ме мава со чадор по глава“ на Филмскиот Фестивал „Мотовун“

01/08/2013

               

Краткометражниот филм „Човекот со чудна навика да ме мава со чадор по глава“ во режија на Вардан Тозија се натпреварува во селекцијата за кратки филмови на престижниот филмски фестивал „Мотовун“ во Хрватска.

Продуценти на филмот се Огнен и Иво Антов и истиот е поддржан од Филмскиот фонд на Македонија.

 

Повеќе информации за Фестивалот, ОВДЕ