Urban Distribution ги превзема правата за дистрибуција на „Жената која ги избриша своите солзи“

23/01/2012

Францускиот дистибутер Urban Distributer International ги превзема правата за светска дистрибуција на филмот на Теона Митевска „Жената која ги избриша своите солзи“ , кој своја светска премиера ќе има во програмата Панорама, на годинешното Берлинале кое ќе се одржи од 9ти до 19ти февруари...

ScreenDaily:Urban Distribution picks up Berlin Panorama entry The Woman Who Brushed Off Her Tears