„Жената која ги избриша своите солзи“ ја доживеа својата светска премиера на Берлинале

12/02/2012

Вчеравечер во киното International  со почеток во 20:00часот новиот филм на Теона Стругар Митевска „Жената која ги избриша своите солзи“ ја доживеа својата светска премиера.

Пред вечерната кинопроекција, во прес центарот се одржа и прес конференција со филмската екипа.