Не си некој убавец

Земја: Ирска

Режија: Марк Нунан (Интервјуто можете да го погледнете ОВДЕ)

Продуцент: Џон Кевил, Микела Орланди

Времетраење: 79 мин.

Синопсис: 

Вил е бивш затвореник, ослободен на условно за да се грижи за својата внука Стејси по смртта на нејзината мајка. Решаваат својот живот одново да го започнат во заспаната периферија на Ирска, но Стејси ја исфрлаат од основното училиште поради дијагностицирната нарколепсија; Вил не ја почитува забраната за движење; а неговите обиди да изигрува татковска фигура имаат катастрофален исход... Нивната иднина виси на конец, но тие се приморани да изнајдат начин да продолжат со своите животи.